Sider

fredag den 30. oktober 2009

Græskarbarn




Aksel har været ude i naturen og fundet sine første græskar - ifølge den stolte far ;-))

torsdag den 8. oktober 2009

Homosassa Springs




I dag gik turen endnu mere nord på - Homasassa Springs, hvor formålet var at se søkøer (manater) i naturen. Desværre var årstiden ikke den rigtige, ifølge nogle lokale som vi talte med, men de henviste os til en park og ganske rigtigt her var blandt andet søkøer.

onsdag den 7. oktober 2009

Sarasota



Delfin i sigte!



Endnu en fantastisk strand. Eddie gik og samlede skaller og jeg var lige kommet op af vandet, da jeg så 3 delfiner, i selvsamme vand som jeg lige havde badet i - FANTASTISK! Det tog sin tid før jeg fik kontakt til manden min - men han nåede da at se delfinerne.



Nabels


Her overnattede vi!



En underlig fisk!

Efter Everglades gik turen nordpå ad Vestkysten. Første holdt var i en dejlig by Nabels, hvor vi aftenbadede med pelikaner i den Mexicanske Golf - FANTASTISK!! Vandet var badekar-varmt.

tirsdag den 6. oktober 2009

mandag den 5. oktober 2009

Everglades






Mandag morgen gik turen sydpå til Everglades, hvor man blandt andet blev advaret om pumaer!

lørdag den 3. oktober 2009

Fotomodel






Lørdag skulle lillemanden fotograferes, så vi tog i samlet flok til Mallèn (stort indkøbscenter).

fredag den 2. oktober 2009

USA - Florida - Maitland




Turen til lufthavnen gik uden de store vanskeligheder - heldigvis! Vi fik lige snuppet et billede af Obama`s 2 fly, før vores gik i luften. Vi ankom hos Carsten & Maja ved 22 tiden, der var vi godt nok trætte, men skulle da lige hilse på vores lille nye barnebarn og han var selvfølgelig lige så lækker og smuk som billederne viser.

torsdag den 1. oktober 2009

Florida

Nu behøver jeg ikke tælle dage, men kun timer ;-))
I morgen er det farvel Danmark og goddag Florida - nu håber jeg bare ikke vi får svære problemer med at komme til lufthavnen - nu Obama har besluttet sig for at besøge det lidt kolde nord - der er 25-30 grader i Maitland Florida - DEJLIGT!!
Tanken om at skulle kramme min søn, efter et halvt år, kan bringe tårer frem i mine øje og tanken om at skulle hilse på mit lille nye barnebarn for første gang, det er prikken over i`et.
FANTASTISK.
Som bonus bonus, jeg har fundet nogle adresser på garn forretninger mm. som jeg også glæder mig til at se - måske det er denne gang, at drømmen om at slæbe kilo vis af garn og stof med hjem til Danmark bliver opfyldt - vi får se ;-))