Sider

mandag den 31. maj 2010

Så skete det igen

jeg trykkede på knappen "GODKEND" og venter så på pakke fra USA.
Om et par uger holder vi fælles fødselsdag her i huset og jeg har ønsket mig penge til nye strikkepinde ......
Og så var det jo lige jeg tænkte ---- måske kan jeg nå at få bestilt og fragtet nogle af de lækre pinde til huse, så familien kan se hvad det er de forærer mig.

Her er så, hvad der kom i kurven denne gang:

Størrelse 2 - 2.5 og 3




Fantastiske gaver

Mine drenge har fundet endnu en vej til mit hjerte - vidste ikke der fandtes flere!

Tre timer i en skønhedssallon og så med frit valg på alle hylder!

Forkælelse i form af en ansigtmassage, farvning af vipper og tilrettede bryn - væk med diverse hudorme og andre urenheder. Manicure inklusive peeling ... væk med kedelige neglebånd og på med nice neglelak - hvor heldig kan man være.

Skønne skønne roser, helt fra USA, blev bragt til min dør - dejlig overraskelse!



Gavekort til Sommerfuglen fra min mand!

Kan man så ønske mere?

søndag den 30. maj 2010

Djævlehuen




blev færdig. Jeg strøede lidt blomster på hist og her - bare fordi!
FAKTABOKS:
  • Model - Djævlehue
  • Design - ?
  • Materiale - Isager`s bomuld
  • Størrelse - 9-12 mdr.
  • Garnforbrug - 30g
  • Pinde - 2 & 2½

onsdag den 26. maj 2010

Her er den så ....

altså starten på Ballonkjolen!

Jeg har købt Linea hør i en skøn, lidt skrap grøn farve. (Øverste billede gengiver farven bedst.) Fantastisk lækkert garn, der "arter" sig ok på pindene! Et umiddelbart enkelt projekt, som nok bliver en anelse stort at sidde med hen ad vejen, men ellers et godt tv-stikke-projekt!



tirsdag den 25. maj 2010

Bestilling

af en lille djævlehue til Asta, det kunne jeg da ikke sige nej til! Ganske simpel, enkel og hvid! Sådan lød ønsket, men jeg tror nu nok, jeg sniger et par hvide broderede blomster på - hist og her - vi får se! Jeg har købt Isager`s bomuld - lækkert lækkert!

mandag den 24. maj 2010

Strik - job og marathon!

Jeg har tænkt færdigt - for denne gang ;0). Det ender med Ballonkjolen af Karen Noe.
I mellemtiden kom denne lille Fiona af pindene - og jeg har brugt hele 70 gram fra lager!
Ja, ja det er ikke meget, men lidt har jo som bekendt også ret ;0)


FAKTABOKS

  • Model - Fiona 2
  • Design - Sanne Bjerregaard
  • Materiale - Joruns tynde shetlandsuld
  • Størrelse - 1 år
  • Garnforbrug - 70 gram
  • Pinde - 3½
  • Tilbehør - 2 knapper

Min søn fik desværre et brev og ikke et telefonopkald - og det betød jo at han ikke fik jobbet! Han var selvfølgelig meget skuffet, men nu er der gået nogle dage og han er heldigvis ved godt mod igen. Jeg var også rigtig ked af det på hans vegne, men kan jo desværre ikke gøre så meget - hvis bare jeg kunne, så gjorde jeg :0(

Copenhagen Marathon blev afholdt i går. Jeg var inde ved målområdet, blandt mange mange andre, der heppede når deres kom i mål. Jeg fik mange billeder af diverse kendisser og så skete der bare det, der ikke må ske sådan en dag - mit kamera gik tør for strøm. HVOR DUM MÅ MAN VÆRE????? Der kom min mand i mål - han så frisk ud, var stolt og glad - og hvem glemte så også, at jeg har en mobil, der tager udemærkede billeder, det gjorde jeg IIIIIIIIHHHHHHHH altså! Nå, men heldisvis fik Mia (bonusdatter) taget et par billeder, så de må komme på bloggen når de kommer i hus. På det skal han!!

søndag den 16. maj 2010

Mens der tænkes...

om det skal være den ene eller den anden sommertunika/kjole, måtte jeg bare igang med noget strik!

HURRA - garn fra lager bliver der brugt til denne lille Fiona.




Endnu en gave!
Asta skal ha` den når hun fylder et år, det er jo passende med Jourun`s den tynde uld - for Asta bliver et år til oktober.

Jeg har iøvrigt helt mistet overblikket ang. garnlageret. Kommer der mere til, end der bliver brugt, jeg ved det ikke - og det er måske godt det samme ;0))

lørdag den 15. maj 2010

Ælle bælle

hvad skal der strikkes???

Min Parisermodel ligger i dvale - venter på lidt oversættelse og så ved jeg ikke om den overhovedet bliver færdig. Jeg synes at hørgarnet er svært at strikke pænt med, så måske den bliver trevlet op, til fordel for en med noget mønster - vi får se!

Og hvad skal jeg så kaste mig over - måske en Ballonkjole eller Louise`s blomster tunika, begge af Karen Noe. Nu ved jeg godt at de begge er strikket op i Linea Hør, men KN`s Hør er meget tyndere end den fra Paris, ssåååå!

Begge modeller ser bare super søde og sommerlige ud, og trods vejret går vi jo sommeren i møde og jeg trænger til noget sommerstrik!

fredag den 14. maj 2010

Waves of Leaves Shawl





Fini finale - endnu et sjal er kommet af pindene - de fine, lækre og nye pinde! Sjalet vil blive lagt i skabet, for senere at blive brugt som gave. Jeg bruger ikke alle de sjaler, som jeg bare må strikke, så forhåbentlig kan jeg glæde en anden med lidt hjemmestrik.

FAKTABOKS
  • Model: Waves of Leaves

  • Design: Malcolm and Marcus

  • Materiale: Evilla 100% uld (8/2 A-85)

  • Garnforbrug: 90 gram

  • Pinde: Nr. 4

torsdag den 13. maj 2010

Krydser fingre!

I den tid min søn Carsten har boet i USA (knap 3 år), har han uddannet sig til FIREFIGHTER. Under uddannelsen blev han hurtigt leder af teamet og bestod alle sine eksaminer med super karakterer.
Men desværre, som i Danmark hænger jobbene ikke på træerne, så han har været hjemmegående med Aksel.
Carsten har så fornylig søgt et job i den kommune de bor i, og blandt 150 ansøgere valgte de 30 ud til samtale - CARSTEN KOM TIL SAMTALE ;0))) og han har en fornemmelse af, at det gik rigtig godt! Hvis han i den kommende uge får et brev - har han ikke fået jobbet, men bliver han der imod ringet op, så er jobbet være hans (efter en godkendt lægeundersøgelse).
Nu er det så at jeg håber og ber` til de højere magter og ikke mindst - KRYDSER FINGRE!




søndag den 9. maj 2010

Det kribler ....

og krabler i haven.
Insekter og småkryb vågner fra deres vinterhi, det begynder at summe og blive levende i haven.
Magnolien er sprunget ud blandt andet - jeg er vild med de fantastiske farver som påskeliljer, tulipaner, perlehyacinter ...... byder på i denne tid.
Jeg venter en uges tid endnu, med at hente mine krukkeplanter fra deres vinterhi - og med at plantet køkkenhaven til og med squash, majs, porrer, persillerod, pastinak og hvad der ellers vil friste. I drivhuset skal der sættes tomater, skoleagurker, peberfrugter mm. så ferskentræet her kan få lidt selskab.
Det tegner til at blive et godt ferskenår i år, jeg krydser fingre, for det er stort at plukke egne ferskner og de smager fantastisk!

torsdag den 6. maj 2010

Kravlebarn


Aksel er lige knap 8 måneder - han har kravlet i nogen tid og rejser sig nu op af alle ting, der er nyttige til den øvelse. Når jeg "taler" med ham på Skype, bliver han for tiden nærmest genert og putter sig ind til sin far. Han er en fantastisk dejlig dreng, der altid griner og smiler - må det bare blive ved!
Hurra for skype, selvom det også er forfærdelig hårdt ikke bare at kunne tag ham og give ham nogle kys og kram, det kan godt bringe en tåre frem i ny og næ.